#
13
0
15

Benvinguda

Salutació del Alcalde

És per mi un honor poder saludar a tots els lectors d'aquesta nova pàgina web de l'Ajuntament de Zorita i a totes aquelles persones que busquin informació del nostre benvolgut poble.

Com Alcalde de Sorita, des de fa més de 30 anys, he apostat sempre pel progrés i el desenvolupament de la nostra població en particular i de la comarca dels Ports, en general. Per això, ara ens introduïm en les noves tecnologies de la comunicació que amb el seu ús pretenem acostar l'Ajuntament als nostres benvolguts conciutadans i, alhora, disposar d'una finestra oberta al món per a donar a conèixer Sorita més enllà de les seves fronteres naturals.

Finalment aprofitar l'oportunitat que em brinden aquestes pàgines per a donar a conèixer un poc més la ciutat de Sorita i per a convidar a tots els navegants a visitar-nos, a gaudir del nostre patrimoni històric-artístic, destacat pel santuari de la Balma, enclavament sagrat i mirador del bell paisatge de la vall del Bergantes; així com de les nostres festes, on podrà comprovar l'amabilitat i hospitalitat de les gents de Sorita.

Vull agrair, també, a totes les persones que han contribuït al naixement d'aquest nou projecte, que a partir d'ara es converteix en el primer aparador del nostre poble de Sorita. Espero que aquesta il·lusió i entusiasme, compartit per tots els habitants de Sorita, siguem capaços de dur-lo a tots els racons del món i poder oferir el nostre poble com lloc de cordialitat, amistat i d'obligada visita.

Us animo des d'aquí, que ens visiteu i donar-vos la benvinguda a aquesta web, que és de tots i per a tots residents, amics i visitants, de Sorita.

Manuel Milían Martí

Alcalde de Sorita